Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti! (Paulo Coelho)

Pagina activitatilor extracurriculare

ACTIVITATILE EXREACURRICULARE  – SEM I

puteti descarca programul activitatilor extracurriculare pe sem I  in format word –  aici –  program extra scolar 2012-2013

ZIUA LIMBILOR EUROPENE

26 septambrie 2013 – d-na prof. Sontac Nicoleta si d-na prof. Deparateanu Ana-Maria au organizat o activitate pentru a marca Ziua Europeana a Limbilor Straine. Au participat elevii si cadrele didactice din scoala.

LET’S DO IT ROMANIA

Această prezentare necesită JavaScript.

SAPTAMANA EDUCATIEI GLOBALE

Saptamana educatiei globale “Adopta un stil de viata sanatos” – Programul propus si desfasurat a fost cuprins in programul de activitati educative  si s-a desfasurat conform graficuli. Activitatile au fost variate si s-au adresat elevilor si parintilor acestora.

– Pro eco – atitudine spre o viata sanatoasa

– Natura curata – creuzetul vietii sanatoase

– Ne miscam, sanatate castigam

– Reguli de baza ale vietii sanatoase

– Piramida alimentelor

In desfasurarea activitatilor s-au impicat toate  cadrele didactice.

Această prezentare necesită JavaScript.

FESTIVALUL SANSELOR TALE

20 noiembrie 2013 – Activitatea  “ Ambasadorii depturilor copilului’ s-a organizat conform graficului de activitati educative scolare si extrascolare in cadrul Festivalul national sanselor tale – cetatean european, cetatean roman
Activitatea a constat in prezentarea derepturilor copilului si realizarea de postere . Fiecare clasa si-a prezentat posterul,s-au acordat diplome .

La activitate au participat elevii claselor O-VIII invatatorii si dirigintii.

Această prezentare necesită JavaScript.

SFANTUL ANDREI

28 noiembrie2013 –  SEZATOARE DE SFANTUL ANDREI
Activitatea a fost organizata si coordonata de doamnele Ghimpu Rodica,
Rosu Diana , Nicolaescu Steliana, Stoian Sanda, Murariu Petruta

Activitate a urmarit cunoaşterea tradiţiilor romanesti, prin compararea cu traditiile altor popoare , legate de strigoi, moroi etc ( „Halloween-ul romanesc”), satisfacţia de a interpreta cantece si dansuri si de a recita poezii din folclorul romanesc, în faţa parintilor şi colegilor, dezvoltarea spiritului de iniţiativă şi de competiţie, folosirea aptitudinilor şi a talentelor.

ZIUA ROMANIEI

28 noiembrie 2013 – Activitatea a fost organizata de cadrele didactice ale scolii.Au fost prezentate referate tematice si elevii claselor O- IV au realizat machete si desene care au fost afisate in holul scolii .

   

Lasă un comentariu

Nor de etichete